Clubshop

De Barsoi Club Shop

In het winkeltje is, behalve een uitgebreide voorraad beeldjes en allerlei dingen met Barsois, ook heel veel informatie over ons ras te koop!

Het winkeltje wordt beheerd door:
Mw. A. Fakkert,
tel: 0594-513891
e-mail: j.a.fakkert@home.nl

winkeltjebarsoistandadamclbl507

winkeltjeadvwinkeltjekopie_462 winkeltjeherfstwandeling047_462

 


 

Artikelen

beschikaar:beschikbaar

gereserveerd/alleen op bestelling: gereserveerd

verkocht: verkocht


 gereserveerd IJzeren barzoistalen barzoi

 

De ijzeren  barzoi is in drie maten en drie kleuren leverbaar.

Echter omdat het om productie werk op bestelling gaat is het zaak vooraf via de webshop op te geven welke exemplaren u wilt ontvangen. Deze zullen daarna gemaakt worden, zodat u ze bij een volgend event kunt meenemen.

 


 gereserveerd Handmatig gegraveerde lantaarn 

  PRIJS: 45,00 EuroDSC04705 (Medium)DSC04711 (Medium)

Deze lantaarns worden met de gewenste afbeelding met de hand gegraveerd. Hier is een voorbeeld te zien van een afbeelding van een barzoi. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een hoofd te laten graveren. Graveren gebeurt altijd op basis van een contrastrijke zwart-wit opname van voldoende resolutie. Met dit voorbeeld in de hand wordt daarna de lantaarn gegraveerd.DSC04713 (Medium)

Echter omdat het om productie werk op bestelling gaat is het zaak vooraf via de webshop op te geven welke afbeelding u wilt laten graveren. De eigen afbeelding kunt u meesturen met de bestelling. Deze lantaarn met de afbeelding zal daarna gemaakt worden, zodat u ze bij een volgend event kunt meenemen.