Afstand doen

De Club stelt zich ten doel het centrale aanspreekpunt voor de nederlandse, en geïnteresseerde buitenlandse, Barsoi-liefhebber te zijn.

Niet alles is tevoren te overzien en er kunnen zich omstandigheden voordoen waarin u niet meer in staat bent om aan de eisen die uw Barsoi stelt te kunnen voldoen. In dit geval is het goed te weten dat de Barsoiclub een aantal adressen heeft (of anders voor uw hond actief gaat zoeken) van (veelal ervaren) liefhebbers van het ras die bereid en in staat zijn uw Barsoi een goed leven te bieden.
Neemt u gerust contact op met mw. Schroeder van de pup-info / herplaatsing. Zij neemt stap voor stap de procedure met u door. U blijft gedurende de gehele procedure eigenaar en behoud zeggenschap over uw Barsoi tot het moment van overdacht en tekenen van de afstandverklaring.
Wij doen ons best een adres te vinden dat zoveel mogelijk aansluit bij wat uw hond gewend is. Denk aan wel of geen andere honden in huis, wel of geen kinderen, wel of geen andere huisdieren. Hebben wij geen geschikt adres voor uw hond op onze lijst dan gaan we onder onze leden op zoek totdat we de juiste match hebben. Het welzijn van uw Barsoi staat voor ons hierbij centraal.
Mevr. Schroeder telnr. 06-21505459 emailadres: pup-info@barsoiclub.nl.