Nieuwjaarsbijeenkomst (26 januari)

26 januari 2014

Op zondag 26 januari organiseert de NBC haar Nieuwjaarswandeling met receptie en, voor wie wil, een lunch.

Het Uilenbos verwacht ons in de Pinkenstal (Pannenkoekenhuis) v.a. 10 uur, wandelen om ongeveer 11 uur en rond 12.30 is de receptie om te klinken op het nieuwe jaar. Vanaf 1 uur is er gelegenheid om te lunchen.
De lunch kan besteld en afgerekend worden bij de penningmeester die eveneens de consumptiemunten (€2,50 per stuk) verkoopt die gebruikt worden voor de drankjes. Reserveren voor de lunch is niet nodig.

Routebeschrijving naar het Uilenbos:
Vanaf de A12, A30 Richting Amersfoort, afslag Lunteren.

Vanaf de A1, A30 Richting Barneveld – Ede, afslag Lunteren.
Aan het einde van de afrit richting Lunteren. De rondweg van Lunteren (de Westzoom) vervolgen. In de 2e scherpe bocht naar rechts, linksaf richting centrum (de Dorpsstraat) Vervolgens bij de 3e weg rechtsaf slaan (de Boslaan). Voor de spoorwegovergang linksaf slaan. Daarna eerstvolgende spoorwegovergang rechtsaf
oversteken (de Engweg). Buiten de bebouwde kom gekomen bij de splitsing links aanhouden, deze weg vervolgen en dan komt u via de Beukenlaan aan op ons parkeerterrein.

Komt u vanuit Ede via de Edeseweg/Lunterseweg dan net voorbij het verzorgingshuis De Honskamp rechtsaf (de Boslaan). Voor de spoorwegovergang linksaf slaan. Daarna eerstvolgende spoorwegovergang rechtsaf oversteken (de Engweg). Buiten de bebouwde kom gekomen bij de splitsing links aanhouden, deze weg
vervolgen en dan komt u via de Beukenlaan aan op ons parkeerterrein.

Komt u vanuit Barneveld via de Barneveldseweg dan na de rotonde bij Lunteren de eerste weg linksaf, dit is De Mielweg. Deze weg vervolgen over de spoorwegovergang, dit wordt dan een zandpad. Aan het einde van het zandpad linksaf, deze weg vervolgen en dan komt u via de Beukenlaan aan op ons parkeerterrein.

Mocht u een navigatie systeem gebruiken dan brengt deze u via de Engweg aan de verkeerde kant. U kunt Beukenlaan 5 invoeren, dan komt u uit op ons parkeerterrein.

Graag tot ziens op 26 januari!

Update: Impressie van de dag (klik op de foto voor de details)

2014-01-26 NJW 023

 

2014-01-26 NJW 084